Moderna frysrum med hög isolering

av | 08 Oktober, 2019

När man ska påbörja nya byggnationsprojekt eller kanske ett renoveringsprojekt är det alltid viktigt att det blir rätt redan från start för att det ska flyta på smidigt och effektivt där efter, därför är det skönt att kunna vända sig till proffs som tar hand om allt för att ni ska kunna fokusera på ert egna arbete och det som ni gör bäst för att det ska bli så bra som möjligt för alla parter. Så ska ni bygga nytt frysrum eller kylrum för er verksamhet ska ni absolut kontakta Kylpanel, de har lång erfarenhet inom branschen och kan hjälpa er på bästa möjliga sätt så att ni får exakt det frysrum och kylrum som ni behöver, helt anpassad utifrån era krav och förutsättningar.

Modern produktion av frysrum

Då man på Kylpanel har tillverkat och monterat kyl- och frysrum till bland annat bagerier, mejerier, blomsteraffärer, restauranger och butiker i storlekar från under en kvadratmeter upp till över 12.000 kvadratmeter så kan ni känna er trygga med att de har varit med förr och garanterat kan utföra ert önskade uppdrag. Självklart specialanpassar och skräddarsyr de varje lösning för att slutresultat ska bli optimalt med hjälp av deras moderna produktionsprocess som kan producera allt i önskade mått.

Kylpanels sandwichpaneler- marknadens bästa

Till skillnad från många andra producenters sandwichpaneler så har Kylpanels en slät ytbeläggning som ger ett mycket starkare korrosionsskydd och även en fantastisk kulör- och glanshållning som ger en längre livslängd för funktion och estetik. Dessutom har de givetvis en riktigt bra isoleringsförmåga utvecklad av experter som tagit fram det bästa med hjälp av erfarenhet och modern teknik. Så för att läsa mer om deras tidigare arbeten och samarbetspartners eller för att komma i kontakt direkt med företaget för att boka ett förutsättningslöst möte kan ni alltid surfa in på deras hemsida kylpanel.se.