Är ert företag intresserade av tredjepartslogistik?

av | 19 Februari, 2019

Är det så att ert företag har behov av tredjepartslogistik? Det innebär att man tar in en tredje part utöver säljare och kund. Det kallas även för TPL eller 3PL och är något som ett företag kan ha behov av. Du kanske undrar vad kostar tredjepartslogistik? Det beror helt på hur mycket som du vill ska ingå i det. Det finns ett bra företag som erbjuder just denna formen av logistik. De heter ISY och de kan svara på frågor om kostnaderna. Tredjepartslogistik innebär att man som företag, anlitar ett annat företag för att sköta leveranserna av varor med mera. Inom det finns det även andra sorters tjänster så som transporter, lagerhantering med mera. Så har ni som företag behov av att få saker skickade, lagrade eller transporterade på ett bra sätt, så är det perfekt med 3pl.

Anlita ett företag för TPL

Känner ni att det verkar vara en bra idé detta med tredjepartslogistik så kolla in hemsidan som ISY har. Ni kan ta reda på frågan vad kostar tredjepartslogistik så väl som få redan på vad för typ av tjänster som kan tänkas ingå. Det kan vara skönt att ha en tredje part med som sköter om vissa delar. Det gör att ni kan fokusera på andra saker inom företaget och låter ett annat företag sköta leveranser eller lagring av varorna.

Med ISY blir varorna skickade på ett snabbt och effektivt sätt. Det är korta leveranstider för era kunder och paketen blir spårbara. Sedan så har detta företag även samdistribution. Ert företag kan ha bra koll på allt via en onlinetjänst. Så låter detta som en bra idé? Se då till att kontakta detta företag för att få reda på mer om det.